Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Huizen Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Huizen

Wij verhelpen jouw riool verstopping

HUIZEN

Riool ontstoppen Huizen?

Riool ontstoppen Huizen? Wil jij je riool ontstoppen? Dan doe je er goed aan om eerst de oorzaak te achterhalen, zodat je de beste oplossing kunt bepalen voor het ontstoppen van je riool. Op deze pagina vind je een aantal praktisch toepasbare tips waarmee jij zelf een riool kunt ontstoppen.

Zit je nog met vragen? Of wil je dat wij het riool voor je ontstoppen? Dan kun je contact opnemen met Riool Ontstoppen Huizen 035 203 24 77 om jouw klus te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Soms is het in één oogopslag duidelijk welk riool er verstopt zit. Zo kan je wastafel bijvoorbeeld vol blijven staan met water. Vaak is de oorzaak dan een verstopping door zeepresten of haren die je hebt doorgespoeld na het wassen van je haar of na het scheren.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat het niet duidelijk is welke afvoer verstopt zit. Je kan bijvoorbeeld een borrelend geluid horen bij je wastafel en/of je doucheputje als je je toilet doorspoelt. Als dat het water ook nog eens slecht weg loopt in het toilet is het niet duidelijk welke leiding verstopt zit.

Om de bron van de rioolverstopping te achterhalen kun je in iedere opening een emmer met water leeg gieten. De afvoer waar het water in blijft staan of waar het het meest langzaam weg loopt is waarschijnlijk de verstopte leiding.

Wij lossen deze nare verstoppingen graag voor je op. Bel daarom vandaag nog met Ontstoppingsdienst Huizen op 035 203 24 77 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Huizen Logo
Loodgieter ontstoppen Huizen afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Met een hogedruk kun je hardnekkige verstoppingen oplossen, maar besef wel dat het ook een risico met zich mee brengt. Er staat veel druk op het systeem je kunt dus makkelijk je badkamer of keuken onder het water krijgen.

Wanneer je begint met het ontstoppen van je riool met een hogedrukreiniger is het belangrijk dat je de kop zo diep mogelijk de leiding in brengt. Zorg er voor dat je een aantal minuten flink doorspoelt.

Blijft de verstopping aanhouden? Dan kunnen wij met andere krachtige apparatuur een verstopping voor je oplossen. Neem daarom contact op via 035 203 24 77.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is een krachtig middel tegen vastzittend vuil. Je kunt dit gebruiken in combinatie met soda. Soda zorgt ervoor dat ook de laatste resten van de verstopping loslaten van de afvoerwand. 

Breng het uiteinde van de veer zo ver mogelijk in de leiding. Als je eenmaal de verstopping hebt bereikt kun je duwen, draaien en trekken om het vuil los te krijgen.

Kom je er niet uit? Dan staat Ontstoppen Huizen voor je klaar. Bel daarom naar 035 203 24 77.

Ontstoppen afvoer Huizen
Ontstoppingsdienst Huizen

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Mocht je het vuil niet los krijgen met een ontstoppingsveer, dan kun je proberen het vuil weer omhoog te halen met een plopper. Een plopper zorgt er namelijk voor dat het vuil omhoog wordt gezogen.

Ontvet de leiding met soda, zodat het vuil makkelijker omhoog kan komen, en zorg ervoor dat de plopper de afvoer volledig bedekt. Trek vervolgens zo hard mogelijk aan de plopper om het vuil omhoog te zuigen.

Blijft de verstopping aanhouden? Dan kun je voor directe hulp bellen met 035 203 24 77.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is niet alleen een hulpmiddel maar ook een krachtige ontstopper op zichzelf. Het ontvet namelijk de leiding waardoor vastzittend vuil makkelijker loslaat. Soms moet je de soda een nachtje laten intrekken voor het beste effect.

Ook kun je soda mengen met wat azijn. Dit mengels zorgt voor een nog krachtigere ontvettende werking. Giet het mengsel in de afvoer en wacht totdat het vuil los laat.

Blijft het vuil vastzitten? Dan helpen wij je graag, ook voor spoed kun je bellen met 035 203 24 77. Ontstoppingsdienst Huizen staat voor je klaar!

Ontstoppen Huizen Leiding
Riool ontstoppen Huizen graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Je kunt in verschillende winkelketens verschillende ontstoppingsmiddelen kopen. Deze raden wij echter wel af. Veel van deze middelen bevatten chemicaliën. Dit heeft een bijtende werking waardoor je de binnenkant van je leiding kunt beschadigen. Je vervuilt hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Wil jij een verantwoorde ontstopping? Dan kun je onze ontstoppingsdienst inschakelen door te bellen met 035 203 24 77.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Hebben bovenstaande tips geen oplossing geboden? Dan doe je er goed aan om professionele hulp in te schakelen. Al ons personeel is VCA-gediplomeert en staat 24/7 voor je klaar. Ontstoppingsdienst Huizen is een allround ontstoppingservice die iedere verstopping kan oplossen.

Woon jij in Huizen of in de omgeving? Dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog langs komen.

Bel daarom vandaag nog naar 035 203 24 77

Graven riool Huizen

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-huizen

WC verstopt

Is jouw toilet verstopt? Dan wil je hier zo snel mogelijk een oplossing voor vinden. Wij helpen je daarom met het ontstoppen van jouw wc!

loodgieter-huizen-ontstopping

Afvoer verstopt

Staat je wastafel vol met water? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Wij lossen deze verstopping graag voor je op.

loodgieter-in-huizen-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Huizen

Woon jij in of rondom Huizen? Dan helpen wij jou graag met het inspecteren van jouw riool. Zo kun je vervelende hardnekkige verstoppingen voor zijn.

loodgieter-huizen-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Huizen

Heb jij te maken met een verstopt riool? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben. Als je hier van af wilt kun je met ons bellen om een afspraak te maken.

Loodgieter Huizen Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Dan helpen wij jou hier van af. Neem vandaag nog contact op met ons voor het ontstoppen van jouw doucheputje. Ontstoppingsdienst Huizen staat voor je klaar!

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Huizen

Onze ervaren vakmannen lossen jouw verstopping graag op. Wij hebben al jaren ervaring in het vervangen, ontstoppen en repareren van leidingen. Ook beschikken wij over een unieke pomp die tot wel 6300 liter water weg kan pompen, dus ook uw kelder is snel weer droog.

Je ontvangt van ons garantie op de door ons geleverde werkzaamheden. Bel daarom vandaag nog met Ontstoppen Huizen via 035 203 24 77. 

Verstopping Huizen

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Huizen!

Riool Huizen

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Huizen Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Ontstoppen Huizen heeft ons geholpen met een gebroken leiding. Deze was snel vervangen en we zijn van de rioollucht in de winkel af.

Jumbo Huizen

Bij ons heeft Ontstoppen Huizen een verstopping binnen een uur opgelost. Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Voetbalvereniging Huizen

Ontstoppen Huizen heeft bij ons het riool vervangen binnen 2 dagen. Behoorlijk snel voor zo'n grote klus. 

Brandweerpost Huizen

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

035 203 24 77

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Huizen

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Huizen